„Звончићи“ за децу, бројни бендови за одрасле у Дунавском парку и на Тргу републике

Новогододишњи дочек у организацији Града, односно Фондације „Нови сад 2021“, добио је програм и за преостале две локације на којима ће се чекати Нова година – за Трг републике и Дунавски парк.
nova godina FF--3828
Фото: Dnevnik.rs

Наиме, како је саопштено из Фондације, након што су потврђени наступи „Плавог оркестра“, С.А.Р.С-а и Дарка Рундека на Тргу слободе, те Креше Бенгалке, Џона Аквавиве и других у „Студију М“, сад је познато како ће изгледати забаве на друга два места у центру. У Дунавском парку забава почиње у 11 сати, док на Тргу републике програм стартује у подне.

За најмлађе суграђане 31. децембра у Дунавском парку прво ће наступити плесни студио „Денс револушн“ с кореографијама и костимима који оживљавају приче и бајке у којима су деца главни јунаци. Креативни студио „Чаролија“ представиће се едукативним, динамичним и забавним мјузиклом, након којег на бину излази Новосадски дечји хор „Звончићи“. Концерт Бранимира Росића „Авантуре летеће гитаре“ неће бити намењен само за слушање већ и учествовање, а биће и својеврстан увод у долазак Деда Мраза, који ће се, у организацији Драмског клуба „Театрило“, обратити деци, да би затим уследило цртање по статуи специјално направљеној за ту прилику и друга изненађења.

Фото: Dnevnik.rs

Журка на Тргу републике почиње, како смо већ рекли, у подне, а замишљена је као загревање за ноћни дочек уз жанровски разноврсну музику бројних бендова, али и уз богату понуду аутентичне хране, занатског пива и домаћих фрушкогорских вина. Посетиоци ће имати прилику да чују британски рокенрол у извођењу новосадске групе „Гифт“, а за репертоар афро-попа задужени су „ЖуНС“. Бенд „Чичини чворци“ свираће џез, фјужн, рок и експерименталну музику, док на крају програма наступају резидент ди-џеј Дрти и резидент бенд „Стрит мит“, који изводе хитове класичне и домаће рок музике на гитари и виолончелу.

Организатори подсећају на то да се посета тим догађајима неће наплаћивати, осим за дешавања у „Студију М“, пошто је тамо капацитет простора ограничен. Карте за „Студио М“ могу да се купе преко „Гигс тикса“.

С. Крстић

EUR/RSD 117.3357
Најновије вести