БГ: СНС организовао перформанс "Ђиласов путујући циркус"

БЕОГРАД: Српска напредна странка организовала је данас у Кнез Михајловој улици перформанс који су назвали "Ђиласов путујући циркус", чији је циљ како је објаснио педседник ГО СНС Александар Мирковић да се кроз једну интерактивну игру "прође кроз све афере које је иза себе оставио" некадашњи градоначелник Београда Драган Ђилас.
s
Фото: Tanjug (video)

Игра је представљена тако да грађани могли да врте "точак несреће" и зависно од тога где се он заустави добијају фиктивне ваучере на износ који је навден као "цена" афера које приписују Ђиласу.

Иза себе је оставио бројне афере, а ми желимио да подсетимо само на неке од њих. И наши грађани ће бити у прилици да када заврте точак несреће добију ваучер на коме се налази одређена цифра. Да ли је то 25 милиона евра које Драган Ђилас има само у некретнинама, да ли је то 630 евра за колико је задужио сваког грађанина Београда, да ли је то шест милиона евра које је проневерио у афери Булевар краља Александра или у афери подземни контејнери, рекао је Мирковић.

Он је додао да грађани Београда имају право да знају како је Ђилас трошио њихове паре и где су оне завршавале и најавио да ће СНС наставити дар бори за интересе грађана Београда и Србије и да неће престати да постављају питања како су се и Ђилас, Вук Јеремић и Борис Тадић обогатили.

Циљ је, наводи Мирковић, да се скрене пажња да ли је тим људима није стало до Србије већ искључиво, како каже, до њихових личних интереса и да се опет врате на власт како би могли да наставе да се богат.

EUR/RSD 117.1474
Најновије вести