ГО СНС: Наступ гимназијског Хора на прослави ноторна лаж ПзП-а

НОВИ САД: Ноторна је лаж коју је у данашњем саопштењу пласирао новосадски одбор Покрета за преокрет да ће на прослави 11. годишњице Српске напредне странке, која ће бити одржана у недељу, 27. октобра, на Спенсу, наступити хор Гимназије „Јован Јовановић Змај“ из Новог Сада, наводи се у саопштењу новосадских напредњака.
sns, tanjug video
Фото: Танјуг (Видео)

Како се додаје, „још је срамнија тврдња да је финансирање хора условљено наступом на страначкој прослави“.

Српска напредна странка никада није и неће злоупотребљавати децу у политичке сврхе. Напротив, наши функционери на свим нивоима власти, улажу велике напоре да управо дециобезбеде максималне услове за живот, образовање, бављење спортом, науком и свим активностима које представљају потребе младих, поручују из ГО СНС.

Најмање права да моралишу имају они који су, попут нејаког покрета Јанка Веселиновића, у коалицији са лоповима, лажовима и преварантима попут Боре Новаковића, Вука Јеремића, Драгана Ђиласа и фашистима на челу с Бошком Обрадовићем. Српска напредна странка позива Јанка Веселиновића да, уместо што по медијима шири лажи, својим коалиционим партнерима постави питање о пореклу имовине, бројним аферама од 5. октобра 2000.-е до 2012, а у Покрајини до 2014. Дотични политичар у покушају могао би да се јавно изјасни да ли подржава политику рушилаштва, упада у институције система, ометање рада јавних предузећа или, још боље, фашистичке ставове идеолошког оца Покрета „Двери“ Димитрија Љотића, наводи се у саопштењу.

Српска напредна странка овом приликом позива малобројне чланове Покрета за преокрет да у недељу, 27. октобра, буду наши гости на обележавању рођендана Српске напредне странке и да се увере у то да никакве злоупотребе деце у политичке сврхе неће бити. Истовремено, то ће бити прилика да се увере и у подршку коју међу грађанима Србија уживају Српска напредна странка на челу с председником Александром Вучићем.

EUR/RSD 117.1643
Најновије вести