Драшко: Лакше би било да је Бора писао графите

Шеф одборничке групе Српске напредне странке у Скупштини града Новог Сада Сања Драшко огласила се поводом саопштења Боре Новаковића јавности.
YT
Фото: Youtube Printscreen

Како се у психологији назива феномен када неко умишља људе и догађаје? Како ли се у психологији назива када неко прижељкује да буде физички нападнут?, пита се Драшко.

Да ли је Борино саопштење у ствари потврда да је истина оно што је исписано графитима? „Први пут видим графит, али се у потпуности слажем са његовим садржајем!

Оно што знам, а није ни тајна, знају Новосађани да је Бора злоупотребом службеног положаја и малверзацијама са Боровицом ојадио буџет свих Новосађана за четири милиона евра, плаћајући авансно булевар који није урађен. Нису грађани кратког памћења. Сећамо се сви како је преко ноћи асфалтирао центар Новог Сада. Мислим да би нам лакше пало да је писао графите, истакла је Драшко.

Додала је да се сећа како је настао проблем са паркинг местима у граду и подземним гаражама:

„Сећамо се како нам настао проблем са паркинг местима, а знамо и ко гради подземне гараже решавајући тај проблем”. 

„Дуг је низ афера, али да не заборавимо бахато вређање здравог разума гласањем из Солуна за Закон о раду, ни мање ни више - па то је за Бору ситница”, истакла је Сања Драшко.

EUR/RSD 117.1627
Најновије вести