Ђурђев: Буџет Новог Сада под вођством Милоша Вучевића је пун

Нови Сад је за време градоначелника Милоша Вучевића постао регионални центар и град европског квалитета који привлачи директне стране инвестиције, па није чудо што је, с обзиром на последице украјинске кризе која је погодила целу Европу, неопходан ребаланс градског буџета - изјавио је председник Српске лиге Александар Ђурђев.
aleksandar djurdjev, yt printscreen
Фото: Youtube Printscreen

Он је истакао да је у протеклих десет година буџет Новог Сада удвостручен, да су реализовани бројни инфраструктурни пројекти попут уређивања градског трга, изградње мостова и саобраћајница и да је круна свега било проглашење Новог Сада за европску престоницу културе. Тренутно се у Новом Саду реализује преко 400 пројеката. Неки од њих су еколошког карактера, па је оне који безочно нападају Вучевић срамота да му и даље лажно приговарају за изостанак еколошке политике. Нападали су га и због тога што је Србин родољуб, који поштује туђе, али не пристаје да се сврста у колону оних који Србе проглашавају за геноцидан народ. Сада је на ред дошла прича о лошем управљању градским буџетом, а када и то падне у воду, шта ће бити следеће - измишљене афере и напади на породицу - пита се Ђурђев.

 Председник Српске лиге подсећа да су недавно Вучевић и његова породица били предмет гнусних анонимних напада.

-Зар онима који пишу неистините текстове о градоначелнику Новог Сада није јасно да њима подстичу разне девијантне личности да нападају, па чак и животно угрожавају Вучевића - закључио је Ђурђев.

EUR/RSD 117.1484
Најновије вести