Ђурђев: Ко не подржава борбу Србије против резолуције о Сребреници и тзв. Косова у Савету Европе, тај није опозиција Вучићу, већ сопственој држави и народу!

"Свако ко се бави политиком и друштвеним активизмом у Србији, а не жели да самоиницијативно пружи допринос својој држави и народу у борби против намере одређених иностраних центара моћи да усвоје резолуцију о лажном геноциду у Сребреници, као и против пријема тзв. Косова у Савет Европе, знајте да није опозиција председнику Србије Александру Вучићу, како то често воле да кажу, већ сопственој држави и народу. Такво понашање је више од издаје, то је трагедија историјских размера" - изјавио је председник Српске лиге Александар Ђурђев.
aleksandar djurdjev, Privatna arhiva
Фото: Приватна архива

Он сматра да ће наша земља, упркос препрекама и клиповима који јој се под точкове гурају и изнутра и споља, успети да одбрани своје интересе, јер су они, како Ђурђев каже, чисти као суза и засновани на истини и правди.

"Њих никада нећете чути да било где и од било кога бране интересе сопствене државе и народа, чак ни од терориста и екстремиста попут Аљбина Куртија. Напротив, могли смо их видети у Европском парламенту у улози одрођених ђавољих адвоката" - напоменуо је Ђурђев.

Председник Српске лиге позвао је све истинске родољубе да стану у одбрану Србије и српског народа.

"Чекају нас тешка и изазовна времена. Биће тешко, али победићемо, јер увек смо побеђивали и из победа излазили јачи" - закључио је Ђурђев.

EUR/RSD 117.1205
Најновије вести