ГО СНС Шабац: Зеленовић кампању почео из Брисела

Градски одбор Српске напредне странке Шабац са жаљењем констатује да је Небојша Зеленовић, кампању за предстојеће изборе у Шапцу почео из Брисела и то опет пљувањем по сопственој земљи и народу, сапоштили су данас шабачки напредњаци.
sns logo
Фото: Dnevnik.rs

„До јуче је Зеленовић  у истом том Бриселу тврдио да ће изборе бојкотовати, али о томе колико нема стида, сведочи чињеница да сад објашњава зашто на изборе излази, као да никад није ни тврдио супротно, и то баш у тексту за бриселски Еуроактив.

Да је и сам себе слудео контрадикторним ставовима у вези са изборима јасно је свима осим њему самом. Наиме, иако на изборе излази, он у тексту тврди да за то нема услова, за шта му је аргумент спуштање изборног цензуса.

Треба ли да подсећамо Зеленовића да управо спуштање цензуса највише одговара тзв. малим странкама, осим ако нису толико мале, као његова, да им чак ни низак цензус не може помоћи да се изборе за своје представнике у парламенту?“, каже се у саопштењу.

Додаје се да, у одсуству програма и добрих резултата, Зеленовићу у покушају да задржи власт у Шапцу,  очигледно остаје само једно- прљава кампања и клеветање политичких неистомишљеника, не само у земљи, него и у иностранству.

„Када се на то дода све што је у протеклом периоду своје власти урадио у Шапцу, укључујући и крађу новца из градског буџета, Зеленовић треба да зна да нема у свету тог цензуса ни изборних услова, који би њега увели у парламент.

Схватиће то већ крајем априла, кад народ да свој глас, а Српска напредна странка почне победничко славље“, наводи се у саопштењу.

EUR/RSD 117.5668
Најновије вести