ГО СНС: Зеленовић потврдио да излази на локалне изборе

ШАБАЦ: Најавом да неће учествовати у активностима Савеза за Србију, председник шабачке оштине, Небојша Зеленовић, потврдио је заправо да ће изаћи на изборе на шта је ГО СНС у том граду све време упозоравао, као на фарсу у режији Драгана Ђиласа, саопштили су шабачки напредњаци.
sns
Фото: Printscreen

Из шабачког СНС истичу да ту не би било ничег спорног да је то, како кажу, резултат неке озбиљне политике, а не фарсе у режији Драгана Ђиласа.

На великим мукама су Ђилас и Зеленовић. Није лако месецима позивати на бојкот избора, а онда изаћи на њих, наводи се у саопштењу СНС.

Такву очигледну превртљивост и политичку недоследност грађани препознају и не прашатају. Зато су написали комични сценарио у коме Зеленовић као напушта Ђиласа на две недеље, како би донео одлуку о изласку на изборе, упркос претходном свесрдном залагању за бојкот, истиче се у саопштењу ГО СНС-а.

У жељи, како кажу, да по сваку цену задржи фотељу градоначелника, Зеленовић покушава да поново обмане грађане и подвали им тезу о некаквом дистанцирању од свог ментора Ђиласа, који се као не слаже с одлуком о изласку на изборе.

У свему томе Зеленовић превиђа чињеницу да и са таквом обманом поново шаље поруку о политичкој недоследности, поручују шабачки напредњаци.

Јер ако је спреман да због фотеље и близине буџета из кога захвата како му се прохте, изда и своје компањоне, замислите тек шта би урадио грађанима, наводи се у саопштењу.

Уосталом, истичу, Шапчани не морају да замишљају.

Они комад по том сценарију гледају већ годинама. И одавно знају да није реч о комедији. Зато чекају изборе, да спуштањем листића у бирачку кутију, коначно спусте завесу на последњи чин Зеленовићеве трагедије, закључује у саопштењу.

EUR/RSD 117.1661
Најновије вести