Годфри: Супруга и ја делимо исту љубав према Србији

БЕОГРАД: Амбасадор САД у Србији Ентони Годфри коментарисао је интервју који је његова супруга Ен дала агенцији Танјуг и рекао да је пресрећан што деле исту заљубљеност у Србију.
godfri
Фото: Tanjug/Dejan Petrović

“Пресрећан сам што су се они које волим заљубили у Србију на исти начин као и ја у последњих годину дана,” написао је Годфри на свом званичном Твитер налогу и објавио видео снимке на којима је забележено неколико тренутака "иза кулиса" током снимања интервјуа Ен Годфри за Танјуг.

Супуга амбасадора САД Ентонија Годфрија, након више од годну дана живота у Београду, пренела је импресије да је Србија дивна земља, пуна прелепих предела, богатог културног наслеђа, а када имате прилику да је обиђете, упознате се са менталитетом народа и научите још нешто ново, та лепота је још потпунија.

Ручни рад жена Србије оставио је можда и најснажнији утисак на њу, а са рукотворинама и вештинама оних који их стварају, ближе се упознала када је учествовала у радионицама ткачких колонија у Пироту, али и другим градовима у организацији "Етно мреже".

Каже да ју је то обогатило за још једно искуство јер се посветила ономе што иначе много воли, а и уверила додатно да жене у Србији које се баве рукотворинама имају заиста "златне руке".

EUR/RSD 117.1474
Најновије вести