Годфри: Ценим уздржаност полиције током јулских протеста

БЕОГРАД: Амбасадор Сједињених Америчких у Србији Ентони Годфри рекао је данас, на састанку са министром унутрашњих послова Александром Вулином, да цени уздржаност коју су показали полицијски службеници током протеста у јулу ове године у Београду.
Aleksandar Vulin i Entoni Godfri na sastanku Foto: Tanjug/video
Фото: Александar Вулин и Ентони Годфри на састанку Фото: Танјуг/видео

Годфри је нагласио и потребу да сви грађани Србије могу слободно да изразе своје ставове, наводи се у саоспстењу МУП-а.

Током састанка о наставку сарадње две земље у области борбе против организованог криминала, тероризма и илегалне трговине наркотицима, Вулин је нагласио да је Србија поуздан партнер САД у борби против свих облика криминала и да ће се сарадња између МУП-а и агенција за спровођење закона САД наставити кроз започете пројекте и обуке, али и нове иницијативе које доприносе јачању капацитета тог министарства, саопштено је из њеоговог кабинета.

Према речима министра, сарадња органа безбедности две државе кроз заједничке акције усмерене на борбу против организованог и свих других видова криминала дала је добре резултате и тај вид сарадње биће и убудуће настављен.

Амбасадор САД рекао је да је задовољан сарадњом која је остварена до сада и изразио уверење да ће се она наставити и у будућности.

EUR/RSD 117.1415
Најновије вести