Марија Обрадовић: Муљање Драгана Ђиласа

БЕОГРАД: Потпредседница Српске напредне странке (СНС) Марија Обрадовић изјавила је данас да "муљање" Драгана Ђиласа са продајом рекламног простора на РТС после јутрошњих хапшења добија обрисе медијско-корупцијске политичке хоботнице и да оно што је говорила СНС полако излази на видело.
marija obradovic
Фото: Танјуг/ Зоран Жестић/ Марија Обрадовић

Ђилас је преко Дајрект медије сасвим мимо закона прибављао рекламни простор од РТС и продавао га крајњим оглашивачима, рекла је Марија Обрадовић на конференцији за новинаре.

Она је навела да је Ђилас и кроз разне попусте, али и кроз добијање бесплатних секунди за себе прибављао вишемилионску корист у еврима.

Према њеним речима, Ђилас покушава да "забашури" ову тему пребацивањем приче на терен политичке борбе, али то нема везе са бојкотом избора.

Јеси ли крао или ниси, јеси ли добијао бесплатни рекламни простор и на само себи знан начин убеђивао људе из РТС да ти учине, питала је Марија Обрадовић и истакла да ће су току дана од министра унутрашњих послова чути више детаља о

овом случају.

Упитана да ли очекује и хапшење Ђиласа, она је рекла да очекује обраћање министра и истражних органа и да она не може о томе ништа говори, али да је важно да истражни органи и правосуђе ураде свој посао без притиска.

Марија Обрадовић је најавила да ће 1. септембра у 10 сати бити одржана седница председништва СНС, а потом у 11.00 у хали Пинки проширена седница Главног одбора на којој ће се разговарати о изборној платформи странке.

Обрадовић је рекла и да ће председник СНС Александар Вучић изнети свој предлог како ће тећи кампања те странке и у ком смеру.

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести