Михајловић опозицији: Престаните да ширите лажи

БЕОГРАД: Потпредседница Владе и министарка рударства и енергетике Зорана Михајловић, рекла је данас да ће се о пројекту "Јадар" одлучивати на основу студија и анализа, а не на основу изјава политичара који се, каже, користе лажима, манипулацијама и изазивањем страха код грађана.
zorana mihajlovic
Фото: mgsi.gov.rs

"Можда ви верујете да ће ваше лажи постати истина ако их довољно пута поновите, али уверавам вас да неће. Говорите како је потписан уговор и да ћете га ви поништити, а да никакав уговор уопште није потписан. Говорите како ће читави делови Србије бити уништени, како у њима неће моћи да се живи, а да за то немате никакве доказе, јер се студије утицаја на животну средину још раде", навела је Михајловићева.

Поводом данашњег скупа опозиционих странака испред Председништва Србије, Михајловићева је рекла да је из свега што говори опозиција јасно да они само нападају пројекат о коме не знају готово ништа и да ширењем неистина и изазивањем страха код грађана покушавају да остваре политичку корист.

Како је саопштено, Михајловићева је рекла да није први пут да странке Драгана Ðиласа, Вука Јеремића и Бошка Обрадовића нападају неки пројекат, јер су тако нападали и сваки нови ауто-пут који је почињао да се гради.

"Ваше је право да вам политика буде противљење развоју, инвестицијама, новим пројектима и уопште, противљење будућности Србије која ће бити другачија од времена кад сте ви владали, а које грађани Србије не памте по добру. Јасно је да се и данас борите само за своје интересе, а не за интересе грађана и зато нећемо дозволити да ширите лажи и изазивате страх код људи", поручила је Михајловићева.

EUR/RSD 117.1415
Најновије вести