Михајловићева: Зеленовићу, јасно је да вас грађани не желе

БЕОГРАД: Чланица Председништва СНС Зорана Михајловић изјавила је данас да су грађани Шапца на делимично поновљеним локалним изборима градоначелнику Небојши Зеленовићу јасно поручили да више не желе да он управља тим градом.
mihajlovic1, tanjug
Фото: Танјуг (Видео)

"Ко сте ви да покушавате да мењате изборну вољу грађана Шапца? Освојили сте на поновљеним изборима мање гласова него на изборима у јуну и за то не можете никога да кривите, нити да прикријете било чиме што ћете сада причати", рекла је Михјаловићева.

Тужно је, каже, да неко после толико година владања Шапцем жели да пошто-пото још мало остане на власти, без обзира на то што зна да га грађани не желе.

"Грађани Шапца најбоље знају како сте их годинама делили на грађане првог и другог реда, остављајући читава насеља без асфалтираних путева и комуналне инфраструктуре само због тога што не гласају за вас", рекла је она и оценила да је управо то разлог због којег је Зеленовић изгубио изборе.

"Сад је тренутак да то прихватите и ако желите да се и даље бавите политиком наставите то из опозиције", поручила је Михајловићева, а наводи се у саопштењу које је достављено медијима.

EUR/RSD 117.1643
Најновије вести