НС УЖИВО Ко образује нашу децу? Професор са Филозофског факултета у Новом Саду Динко Грухоњић поносан што носи име по усташком кољачу Динку Шакићу (видео)

Портал nsuzivo.rs је објавио следећи текст, који преносимо у целости:
dinko gruhonjic, Youtube printscreen/Al Jazeera Balkans
Фото: Youtube printscreen/Al Jazeera Balkans

Мржња Динка Грухоњића према Србији, Републици Српској, Србима и Српској православној цркви доживела је врхунац прошле године током одржавања скандалозног фестивала Ребеду у Дубровнику.

Током одржавања фестивала на једној од трибина Динко Грухоњић, ванредни професор са Филозофског факултету из Новог Сада изјавио је да је поносан што носи име по Динку Шакићу, усташком злочинцу и заповеднику логора Јасеновац и Стара Градишка, у којем је страдало на стотине хиљада Срба.

Такође, Динко оставља својим саборцима у аманет да Српске православне цркве сквотују и да од њих праве кафане, пабове и места за блуд и разврат.

Излагање Динка Грухоњића можете погледати у видеу који следи:

Оно што је парадоксално јесте да се Динко Грухоњић финансира од стране пореских обвезника Републике Србије, међутим то га не спречава да на најмонструознији начин вређа Републику Србију, СПЦ и председника државе Александра Вучића.

Оно што је још опасније, јесте чињеница да Динко Грухоњић поред тога што деценијама трује медијски и друштвени простор Републике Србије, учествује и у образовању наше деце и то на смеру Журналистика.

Ко је све учесник Фестивала Ребеду у Дубровнику?

Ове године назив Фестивала Ребеду је „Купи ми, мама, један мали рат“. На фестивалу су учествовали глумац Драган Бјелогрлић, водитељ Зоран Кесић, новинарка Ана Лалић , Миливој Бешлин, Аида Ћоровић и остали познати аутошовинисти.

Медијски покровитељ овог срамног фестивал је био портал Аутономија иза ког управо стоји Динко Грухоњић.

nsuzivo.rs

EUR/RSD 117.1197
Најновије вести