Панаотовић:  Јанко Веселиновић прича бесмислице и не трепће

Директор Културног центра Новог Сада Бојан Панаотовић наводи су саопштењу „да грађани Новог Сада и Војводине не би заборавили ко то беше Јанко Веселиновић чија партија бележи подршку у бирачком телу у проценту од фантастичних 0,1%, данас је ова политичка громада одржала конференцију за штампу испред зграде РТВ-а која би била смешна да није одвећ жалосна“.
panaotovic izlozba
Фото: kcns.org.rs

„Најпре, политички титан Јанко Веселиновић не зна моје презиме мада је гостовао у мојим емисијама у више наврата и упркос томе што смо деценијама имали пристојну комуникацију. Наиме, готово цела еx Југославија зна да нисам Панајотовић већ Панаотовић. Такође, узео је Јанко и улогу баба Ванге па однекуд зна да сам „несуђени“ дирекор РТВ-а, што не може нико да зна, то ће показати време, коме је шта суђено“, вели Панаотовић.

Додаје да се није бавио конкурсом и условима за избор директора РТВ-а, али је након „Јанковог скеча, на интернету пронашао услове конкурса и задовољио бих исте по свим критеријумима, када бих желео да конкуришем. У две реченице, прегршт непрецизности, бесмислица и промашаја. Благо Вучићу са оваквом опозицијом!“

EUR/RSD 117.1643
Најновије вести