Српска листа осудила увреде поводом здравља Вучића

БЕОГРАД:  Српска листа (СЛ) осудила је данас "изливе увреда, мржње, злобе и бешчашћа" на вест о пролазном здравственом проблему председника Србије Александра Вучића, саопштено је из те, најјаче странке косовских Срба.
Srpska lista Foto: Tanjug
Фото: Tanjug

"Ђиласови подрепаши су на вест о пролазном здравственом проблему председника Александра Вучића показали своје право лице оличено у мржњи према свему што је српско", наводи се у саопштењу и додаје да су се "у изливима увреда, мржње, злобе и бешчашћа утркивали Ђиласови сатрапи, ваљда да би добили дневницу свог патрона".

Српска листа оцењује да су "исти заљубљеници у албанске политичаре које су подржавали против Српске листе, попут малог Марка Јакшића, искористили јучерањши дан да своје болесне мисли поделе са јавношћу на друштвеним мрежама".

Како се наводи, "мали Марко је председнику Вучићу на Твитеру пожелео смрт!?".

" Срби са Косова и Метохије се стиде што на овој светој земљи деле простор и ваздух са оваквим србомрсцима, неоствареним ликовима, који своју душевну храну уместо у добром и лепом налазе у мржњи према свему што је српско", наводи се у саопштењу.

Српска листа констатује и да је највећи број Срба са Космета са забринутошћу примио вест од угроженом здрављу председника Вучића, и пожелео му брз опоравак, "свесни да би без председника Вучића на челу Србије Срби на Космету били незаштићени и на удару разуларених банди из Приштине".

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести