Вулин: Надлежни Центар за социјални рад да позове Ђиласа

БЕОГРАД: Председник Покрета социјалиста Александар Вулин оценио је данас да снимати разговоре својих чланова породице и користити их у политичкој борби може само човек коме ништа није свето и да оваква злоупотреба детета није забележена.
vulin
Фото: Tanjug / J.Mamula, arhiva

"Да ли су лица са снимка знала да их снимају, да ли су дала своју сагласност да буду снимана? Снимити дете и објавити његов разговор са мајком није политика, то је озбиљно угрожавање добробити детета", навео је Вулин у писаној изјави за јавност, поводом снимка који је лидер Странке слободе и правде Драган Ђилас објавио на данашњој конференције за новинаре.

Вулин каже да "Ђилас има историју вршења насиља у породици", снима и објављује разговоре својих укућана.

"Да није у питању тајкун и власник бројних медија, већ би био у полицији где би објашњавао своје понашање. Ако већ тужилаштво не реагује, надлежни центар за социјални рад има одговорност да заштити дете и спречи да се овако нешто понови. Родитељ који тако злоупотребљава своју децу мора да буде упозорен да то једноставно није прихватљиво и да његово богатство није оправдање за његову небригу и насиље", закључио је Вулин.

EUR/RSD 117.1661
Најновије вести