НА ДНЕВНИКОВ ТУРНИР „У ПОЛА ЦЕНЕ” ДО КРАЈА НЕДЕЉЕ Попуњени „костури” у четири категорије

Девет екипа, што у млађим, што у категоји ветерана, чији су представници јуче желели да поднесу пријаве, остали су без могућности да заиграју на Дневниковом турниру у малом фудбалу.
1
Фото: Dnevnik.rs

На жалост, такмичарски „костур” затворен је дан раније у конкуренцијама узраста: ветерани, петлићи, полетарци и кадети. Места још има у преосталим категоријама сениора, омладинаца и пионира. Подсећамо потенцијалне учеснике да је рок за пријаве истиче 12. децембра, или до попуне планираног броја учесника.

Одбрану титуле у пионирској конкуренцији потврдила је екипа школе фудбала „Атина”. Власник школе Илија Радовић, некадашњи фудбалер Сутјеске, Војводине, мађарског Видеотона, Напретка и Бачке, уз пионирски тим, који предводе српски репрфезентативац Михајло Радовић и члан покрајинске селекције Аљоша Живановић, пријавио је и саставе у конкуренцији петлића и сениора.

- Ни други рођендан школе још нисмо обележили, а већ можемо да се похвалимо трофејима наших полазника - каже Радовић. - Најдражи нам је прошлогодишњи тријумф на Дневниковом турниру. Како због традиције тог такмичења, још више због могућности да се у завидној конкуренцији измеримо и будуће смернице у раду одредимо. Тројица наших лиценцираних тренера, у раду са децом, осим могућности личног престижа што се резултата тиче, сагласни су да је учешће на Дневниковом турниру прилика за позиционирање „Атине” у мрежи фудбалских школа у граду. У том смеру видели смо и могућност да позицију ојачамо и учешћем сениорског састава.

До краја недеље могуће су пријаве „у пола цене”: сениори 10.000, омладинци и пионири 8.000. Од понедељка цена је дуплирана. Пријаве се подносе у кацеларији турнира, у Булевару ослобођења 11, од 9-11 часова или на мејл dnevnikovturnir@gmail.com.

Л.Бакмаз   

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести