Отказан „Дневников” турнир због слабог одзива екипа

Због слабог одзива екипа и пораслих трошкова такмичења  одлучили смо да овогодишњи “Дневников” турнир у малом фудбалу откажемо. 
Dnevnikov turnir/D. Ivanic
Фото: Д. Иванић/Најмлађи ове године имају попуст на котизацију

Додуше, последњег дана за пријаве било је екипа које су најављивале евентуално учешће, међутим, нисмо могли да чекамо њихове уплате с обзиром да је старт већ каснио и турнир се не би завршио пре почетка припрема већине клубова за пролећну сезону.  Затајили су најмлађи, који очигледно нису заинтересовани за мали фудбал, ни награда од 50.000 динара за победника није им била мотив.

До јуче пријавиле су се само четири екипе у конкуренцији кадета и две код пионира. То чуди када се зна да на територији Градског фудбалског савеза Новог Сада битише чак 31 школа фудбала, а свака има по три -  четири селекције. Свесни смо чињенице да мали фудбал више није популаран као некада, али смо очекивали да ће макар због традиције “Дневников” турнир ипак окупити завидан број екипа. Последњих неколико година на турниру је играло око тридесетак сениорских екипа, ове године пријавило их се много мање. Свим екипа које су уплатили котизацију вратићемо новац и покушаћемо следеће године да учинимо додатне напоре и тунир, који је стартовао давне 1961. године организујемо, како би се традиција продужила.

Г. К.    

EUR/RSD 117.1415
Најновије вести