ПОЧЕЛЕ ПРИЈАВЕ ЗА 59. ДНЕВНИКОВ ТУРНИР У МАЛОМ ФУДБАЛУ Кафе Александар први попунио пријаву

Пријављивање је почело, жеље такмичарске одавно су уобличене, најаве организатора у складу са богатством традиције Дневниковог турнира у малом фудбалу, безмало шест деценија дуге.
g
Фото: Kafe Aleksandar, novo ime za nove pobede/Privatna arhiva

Млада екипа, коју је селектирао Игор Балаж, вероватно најмлађа у сениорској конкуренцији икада, прва је попунила пријавни лист и по промотивној цени, која важи за котизације до 1. децембра, обезбедила учешће у костуру жреба. У просеку, то су дечаци 19-годишњаци, који су и пре годину дана изненадили позитивним резултатима у сусретима са фаворизованим противницима. Поклекли су тек у завршници турнира, када их је у победничком походу зауставио финалиста турнира, екипа ММ Браћа Милановић из Степановићева. Ове године пријављени су именом Кафе Александар.

-Сазнали смо да планирате проширење сениорског програма, да ли у овој или у следећој сезони, али нисмо желели да ризикујемо и да останемо без учешћа, као што је то био случај са неким екипама које су прошле године калкулисале и на крају закасниле – вели вођа екипе Кафе Александар Игор Балаж, који је са екипама ДД Вуковић и Сони комерц два пута освајао Дневников турнир. – Имамо занимљив тим момака који су пре годину дана стекли значајно сениорско искуство. На тој бази и начину како су тада на изазове одговорили, видим их у завршници. Драго ми је да су остали на окупу, махом играју у фудбалским екипама четвртог и петог степена, заједно тренирају мали фудбал. Остану ли и у будућности заједно видим их како за коју годину нападају трофеј. 


Промотивне котизације до 1. децембра

За сениорско такмичење на Дневниковом турниру котизација до 1.децембра износи 10.000, за остале категорије (ветерани, омладинци, кадети, пионири, петлићи и полетарци) 8.000 динара. После 1. децембра котизација је дуплирана.

Пријаве се подносе у канцеларији турнира у Булевару ослобођења 11, од 9 до 11 часова, или на мејл dnevnikovturnir@gmail.com.


Игоров син Марко Балаж предводник је тима у чијем су саставу Прибић, Павловић, Вукашиновић, Ћиковић...  Од пионирског узраста учествују на турнирима у Новом Саду и околини. Марко је својевремено, у пионирској конкуренцији, као члан победничке екипе ОФК Футог, проглашен за најбољег играча у тој узрасној категорији, да би у кадетској конкуренцији по други пут подигао победнички пехар, у саставу екипе „БМ Конект“.

Такмичење на турниру организујемо у конкуренцијама сениора, ветерана, полетараца, петлића, пионира и кадета, али ове године и у конкуренцији јуниора, после вишегодишње паузе. Жреб за турнир у свим категоријама је у среду, 13. децембра, а прве утакмице на програму су три дана касније. Финални програм је у недељу, 14. јануара следеће године.

Л. Бакмаз

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести