"Блик": Јанг Бојс сломио зубе, Срби су "мајстори"...

БЕРН: Најтиражнији швајцарски лист "Блик" реванш меча фудбалера Црвене звезде и Јанг Бојса у Београду известио је да су Срби "мајсторски" прошли у групну фазу Лиге шампиона и да је први дуел у Берну у многоме одлучио победника.
zvezda jang bojs, tanjug
Фото: TANJUG / FILIP KRAINCANIC / bb

"Блик" сматра да су "ровити" од повреда Гијом Оро и Миралем Сулејмани били велики хендикеп за првака Швајцарске, али и одаје признање бившем фудбалеру Партизана Горану Обрадовићу што је предвидео игру на стадиону "Рајко Митић".

"Прошле недеље је Јанг Бојс морао да победи, није испео и Срби су се понашали онако како су желели у реваншу. Они су мајстори у чувању резултата. Јанг Бојс је поломио зубе на Звезди", наводи се у тексту.

Разочарање ремијем 1:1, који је Звезди донео проход у ЛШ након што је у Берну било 2:2, признао је спортски директор Јанг Бојса Кристијан Спишер.

"Штета што нисмо играли фудбал дуже од 25 минута у другом полувремену. Ипак, нисмо завршили наступ у Европи, Јанг Бојс је показао да је способан за висок ниво. Нећемо да "изгинемо", желимо добру јесен у Лиги Европе", рекао је Спишер за "Блик".

Аутор истог текста Алан Кунц атмосферу са стадиона описао је као "заглушујуће гласну", импресиониран чињеницом да је "Рајко Митић" био крцат чак два сата пре почетка утакмице.

EUR/RSD 117.1415
Најновије вести