Борјан: Дуго се чека дупла круна, даћемо све од себе

БЕОГРАД: Капитен фудбалера Црвене звезде Милан Борјан изјавио је да сви у екипи једва чекају утакмице и да се нада дуплој круни.
borjan, fonet
Фото: Milan Borjan, foto: FoNet/Aleksandar Barda

"Прелепо је вратити се на терен. Уживање је поново бити на Маракани после 45 дана током којих смо били ван терена. Било је тешко тренирати сам код куће, али ево нас тројица смо ту. Млади Катић је велика перспектива Црвене звезде. Много је лепо радити са њим. Воли да слуша и учи, а то је најбитније. Наравно, ту је и голман Поповић са којим сам заједно у екипи већ дуго времена, а налазимо се у истој смо категорији и форми", рекао је Борјан за клупски сајт.

Борјан не крије да једва чека да поново игра утакмице, али жали јер неће бити публике.

"Искрено једва чекамо да крену утакмице. То нас све испуњава, како играче тако и навијаче. Једва чекамо да све крене. Једина лоша вест за нас је та да ћемо играти без присуства наших верних навијача. Биће тешко, нарочито што смо навикли на њих, увек су ту за нас, просто дишемо заједно. Потрудићемо се да их обрадујемо, а верујем да ће бити итекако срећни. Враћамо се утамицама и то је најбитније.

Звездин голман нада се дуплој круни, која се чека 13 година.

"Дуго се чека дупла круна. Ове године, као и сваке претходне, даћемо све од себе да освојимо и трофеј у Купу Србије, као и титулу. Имамо жељу и мотив, у шампионату смо на корак до титуле, а Боже здравља да освојимо и Куп, па да славимо дуплу круну на крају ове сезоне", истакао је Борјан.

EUR/RSD 117.1776
Најновије вести