Бранимир Јочић: Радујем се дуелима с Ивановићем

Лагано приводе крају припреме за сутрашњу утакмицу с Чукаричким фудбалери Младости ГАТ.
1

Свесни су и те како Новосађани да им у госте стиже одличан тим, који се овог лета додатно појачао и који поново има веома високе амбиције. Наравно, ученици тренера Бранка Жигића, уз пуно уважавање ривала, верују у сопствену снагу и одличну атмосферу која у екипи влада и начиниће, како поручују, максималан напор у покушају да изненаде ривала.

- Пред нама је утакмица с екипом која српски фудбал одлично представља на међународној сцени и која је на убедљив начин елиминисала тим Расинг Униона из Луксембурга - у даху је изјавио Бранимир Јочић, момак рођен у Црвенки. - Уз то, “брђани” имају сјајне појединце, а екипу су летос перфектно ојачали, ангажујући фудбалере који им пуно значе. Све то довољно говори о тежини задатка који нам сутра увече следи.

Ипак, један од ослонаца новосадске екипе верује да она може да стигне до повољног резултата.

- На нама је да покушамо да наметнемо наш стил фудбала. Мислим да није претерано важно то ко нам је ривал, уколико у томе будемо имали успеха. Добро радимо, све смо уигранији и, уз помоћ навијача, верујем у то имамо снаге да останемо непоражени, односно да освојимо неки бод.

Могући директни дуели с некадашњим саиграчем из дреса суботичког Спартака, а данас звездом београдске екипе Ђорђем Ивановићем, радује нашег саговорника.

- Ђоле је феноменалан момак, али и фудбалер. Почео је да постиже голове, што сведочи о томе да је у форми и мораћемо да обратимо пажњу на њега. Служи се обема ногама, јак је у дуелима, а често мења и позиције у екипи, јер је једнако добар и као крило и као полушпиц. Имали смо и раније дуеле на тренинзима Спартака и сигуран сам да ће да их буде и сутра увече на “Карађорђу”. Очекујем леп амбијент, подршку гледалаца која нам пуно значи и надам се да ћемо имати успеха у настојањима да изборимо жељени резултат - поручио је Јочић.

Дуел Младост ГАТ - Чукарички игра се сутра увече, с почетком у 21 час.

А. П.

EUR/RSD 117.1474
Најновије вести