Фудбалер Спартака Ђорђе Ивановић себе видим у дресу Партизана

У редакцију “Дневника” и других медија у Србији стигло је саопштење из Фудбалског клуба Спартак Ждрепчева крв, које се односи на могући клуб у којем би каријеру могао да настави Ђорђе Ивановић.
Djordje Ivanovic
Фото: Ђорђе Ивановић, фото: Ј. Грлић

Најбољи фудбалер Војводине за 2017. годину по избору нашег листа и најкориснији играч јесењег дела Суперлиге Србије, по тренерима и капитенима овдашњих суперлигаша, сјајним играма, головима и асистенцијама привукао је пажњу многих тимова и већ данима траје права лицитација ком царству ће се приволети.

„Ђорђе Ивановић с нашим клубом има важећи уговор који траје још 1,5 годину, тако да немамо потребе да журимо било где“, рекао је Горан Драча, потпредседник ФК Спартак ЖК.

„Нама су се у протеклом периоду, осим пољске Легије чија је понуда најозбиљнија, јавила још два клуба из Пољске, два из Словачке, по један из Шпаније, Португала и Белгије, као и један број клубова из источне Европе и сви су заинтересовани за Ивановића. Интересовања је много, али не журимо. Тржишна цена овог играча је висока, није ни близу понуде која се помиње у медијима и велико је питање да ли српски клубови могу да испрате ту цену. У сваком случају, играчи могу да иду из клуба уз нашу сагласност и уз одговарајућу финансијску понуду. Сачекаћемо неколико дана, сагледати пристигле понуде, а у првом реду понуду Легије, те након тога донети најбољу одлуку за наш клуб. Продаје играча у бесцење неће бити.“

Позвали смо и Ђорђа Ивановића, који је за „Дневник“ рекао следеће о својим плановима и жељама:

„Волео бих да већ у овом прелазном року одем из Суботице, а моја жеља је да обучем дрес Партизана. Већ два пута су се нашли људи из црно-белог табора и Спартака ЖК, али нису пронашли заједнички језик по питању обештећења које би припало мом садашњем клубу. Надам се, ипак. да ће, до тога доћи у данима који следе. Партизан је у фокусу мог интересовања, јер мислим да у тиму из Београда могу да се изборим за своје место. Наравно, велика ми је жеља и да играм Европу, тако да дилему немам. Знам за понуде неких иностраних клубова, али се ваљда и ја нешто питам...“

Ипак, не би била мала ствар да пређете ни у Легију или неку шпанску екипу, например?

„Џаба је да добијем и yак новаца, ако ме то неће учинити срећним и ако ми неће омогућити да идем ка остварењу својих снова. Питање је, уз то, да ли бих тамо негде могао одмах да играм, или бих морао да чекам и да се борим за праву прилику, без гаранције да ћу у тој борби успети. Желим да идем корак по корак у изградњи каријере и сигуран сам да би ми прелазак у Партизан то омогућио и да би за мене био пун погодак“, додао је Ђорђе Ивановић, фудбалер који је решио да иде стазом коју је сам одабрао и за коју је убеђен да ће га усмерити ка остварењу великих циљева.

А. Предојевић

Ђорђе Ивановић велика је жеља многих клубова, фото: Ј. Грлић

 Партизан је у фокусу мог интересовања, јер мислим да могу у тиму из Београда да се изборим за своје место. Наравно, велика ми је жеља и да играм Европу, тако да дилему немам.

 

EUR/RSD 117.1627
Најновије вести