Ђорђе Ивановић: Исход дуела с Војводином зависи од нас

Сјајна полусезона остаје за фудбалерима Спартака Ждрепчеве крви.
Radost Suboticana
Фото: Ј. Грлић

Мимо свих очекивања, Суботичани су, захваљујући сјајним и ефикасним партијама, на табели Суперлиге засели на треће место и на њему се баш лепо осећају. Решени су да у среду додају шлаг на торту победом над Војводином и да, уз осмехе задовољства, оду на паузу. Међутим, свесни су да им у госте стиже опасан и непредвидив ривал, тим који никако не смеју да потцене, па се оштре да пруже још једну партију за причу и заокруже јесењу бајку.

„Важно ће бити да на терену спроведемо у дело договор који смо направили с тренером Александром Ивановићем“, рекао је Ђорђе Ивановић, репрезентативац, најбољи суперлигашки играч у јесењој полусезони и ведета Спартака.

„До тога ћемо стићи само уколико будемо, баш као и у утакмици с Вождовцем, компактна целина и покажемо агресивност која нас је красила ове јесени. Мислим да ће збивања у дербију и његов исход зависити највише од нас и због тога је важно да истрчимо у комплетном саставу.“

Иза Ивановића је полусезона коју сваки млади фудбалер може да сања: сјајне партије у дресу суботичког клуба препоручиле су га Младену Крстајићу, који га је позвао у репрезентацију, а онда је проглашен и за најбољег појединца у читавој лиги.

„Сигурно је да иза мене остаје сезона из снова, у којој сам многе од притајених жеља преточио у стварност. Управо због тога желим да победимо Војводину и да докажемо да ништа није случајност када је Спартак у питању. Лично, ова признања обавезују ме да на пролеће наставим с још јачим радом и да потврдим да сам заслужио признања која добијам.“

Практично сви најбољи српски клубови не крију жељу да Ивановића виде што пре у својим редовима, међу њима је и Војводина.

„Пријају ми лепе речи и коментари, коме не би? Сваки млад фудбалер би пожелео да заигра у дресу Војводине, јер је реч о клубу дуге и богате историје и традиције, уз Црвену звезду и Партизан, свакако највећем у нашој земљи. Постоји интересовање и других екипа, али сам под уговором са Спартаком до лета 2019. године и за сада се не оптерећујем тим позивима и причама. Има времена, доћи ће и оне на ред, а сада сам посвећен томе да завршимо полусезону на начин на који смо у њој и играли, дакле победнички“, категоричан је Ивановић.     

А. П.

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести