Фудбалери Кабела се припремају за пролеће, Петровић остаје капитен

НОВИ САД: Фудбалери другопласиране екипе Прве лиге Србије Кабела полако хватају прави ритам рада. Екипу предводи капитен Стефан Петровић, који је поред бројних понуда продужио  сарадњу за годину дана у намери  да помогне у борби за виши ранг.
fk kabel
Фото: ФК Кабел

Истекле су ми обавезе према клубу у коме сам провео безмало две дивне године и био учесник историјских резултата и пласмана у Прву лигу. И поред неколико примамљивих понуда, после разговора са челницима клуба, остао сам да  на пролеће досањамо сан - улазак у Суперлигу.

По мом мишљењу, и поред заостатка за Радничким добро припремљени и са кадром који поседујемо можемо на крају стићи до прве позиције. Био би то прави поклон управи која нам пружа максималне услове и Новом Саду да први пут у најелитнијем друштву има три клуба -  каже Петровић,  који је каријеру градио у млађим категоријама и првом тиму Војводине, Пролетеру, Цементу, ЧСК – у и Кабелу.

Због повреде шаке и операције јесенас је  одсуствовао од седмог  до 13. кола.

- Мени је сигурно било најтеже. Ухватили смо на почетку првенства прави ритам  имали стопостотни учинак У периоду који сам пропустио имали смо два ремија исто толико пораза и победу, што је утицало да не освојимо прво место. Кренули су нас у том периоду малери, због повреда нису играли Говедарица и Мандић,  што је узело свој данак. Но, у последњим колима са две победе на страни успели смо да поправимо бодовни салдо и да опет будемо у трци за највиши пласман.

Кабел се ове зиме појачао са неколико играча.

Један од услова мога останка је био да се сачува костур тима. Тако је учињено и плус ангаживани су млади играчи жељни доказивања, па ћемо у пролећну трку ући кадровски јачи. Сви играчи дају максимум на тренинзима, биће тако и на утакмицама. Верујем да ћемо потпуно спремни дочекати наствака првенствене трке, поручио је капитен Кабела.

М. Поповић

EUR/RSD 117.1776
Најновије вести