Фудбалери Кабела почели припреме за наставак прволигашке трке

Стратег  фудбалског прволигаша Кабеле Зоран Васиљевић обавио је прозивку за пролећни део сезоне.
д
Фото: Dnevnik.rs

- Припала ми је  част да се у име управе поздравим играче и струку пожелим им успешну полусезону. Очекујемо да будемо прваци лиге  и да се пласирамо у елитни ранг, што је, сматрам, реалност. Имамо квалитет и верујем да ћемо га у пролећној полусезони и потврдити – рекао је  члан управе Милан Грбић. - Желим новајлијама да се што пре уклопе у екипу и да потврде због чега су дошли у наш клуб. Тренер Васиљевић верује да ће екипа и у настваку првенства бити успешна.

-Очекујем да ћемо наставити са добрим партијама и резултатима и у наставку првенства. Екипа је углавном остала на окупу, а новајлијама бих поручио да се што брже уклопе у нову средину  и да дају свој допринос жељеним резултатима – рекао је Васиљевић и упознао екипу са планом припрема.

Очекујем да ћемо наставити са добрим партијама и резултатима и у наставку првенства. Екипа је углавном остала на окупу, а новајлијама бих поручио да се што брже уклопе у нову средину и да дају свој допринос жељеним резултатима

-  Било би добро да барем седам дана одемо на припреме, али ако и не буде тако радићемо на нашем стадиону.Копристићемо терена ну ФЦ “Вујадин Бошков”, теретану  а ускоро ћемо одиграти и прву проверну утакмицу са Златибором – најваио је Васиљевић.

Кабел су напустили голмани Браћ и  Кнежевић, а нове клубове могу да бирају Гајић и Грбовић.Дошли су голмани Пушкић и Тороман и играчи Мирић, Богдановић и Братић. У клубу планирају да доведу још  неколико појачања.

М. Поповић

 

EUR/RSD 117.1627
Најновије вести