Фудбалери ТСЦ-а вратили се из Мађарске: Тополчани испунили план

Фудбалери ТСЦ-а  вратили су се са припрема у Мађарској и сутра настављају са радом у свом спортском центру.
fudbalska lopta
Фото: Tiker

Током боравка у  Секешфехервару у одиграли су три контролне утакмице и све три и изгубили (Чалвар 1:2, Вашаш 1:2, Пушкаш Академиоја 0:1), али су одрадили све што су планирали. Без обзира на све шеф стручног штраба  Золтан Сабо је задовољан.

- Одиграли смо три контролне утакмице и дали шансу свим играчима. Задовољан сам приказаним, једино шкрипи у завршници, али како у својим редовима имамо двојицу најбољих стрелаца лиге Силађија и Луклића не бринемо. Радили смо добро, ја то је најважније, сигуран сам да ћемо у првенству бити они прави.

После повратка из Мађарске играчи су добрили три слободна дана  и сутра настављају са припремама за нову сезону.

- Преостало нам је недељу дана да укомпунујемо тим - објашњава Сабо. - Окосница тима је остала, а ту су и новајлије, које се намаћу радом. Малу главобољу нам задаје ново правило бонус играча, али  смо на добром путу да и то решимо. Бићемо сасвим спремни, за сада су ван строја само Срђан Грабеж због болести и десни бек Дино Долмагић. 

У првом колу ТСЦ - у Сенти дочекује Војводину.

- Радујем се утакмици са Војводином - тврди Сабо. - Биће то добар меч, прави војвођански дерби, надам се да ћемо приказати добру игру и наставити низ који смо започели у мионулом првенмству.      

С. Стојиљковић

EUR/RSD 117.1627
Најновије вести