(ВИДЕО) КАКАВ ГОЛ, САМО У ПОГРЕШНУ МРЕЖУ Ово што је голман Хамбургера урадио је за шпице

Какав дерби Хамбурга! У 15. колу немачке „цвајте“ сусрели су се градски ривали Хамбургер и Сент Паули и то је био дерби кола, јер се ради о тимовима који се боре за врх табеле и улазак у Бундеслигу.
1
Фото: screenshot / instagram / bundesliga

Домаћин овог дербија био је лидер 2. Бундеслиге Сент Паули, а као и сваки дерби, било је занимљиво на терену, јер је победа Хамбургеру доносила лидерску позицију, а победа Сент Паулију пружила прилика да бодовно одмакне најближим пратиоцима.

И успео је Хамбургер да постигне три гола, али је утакмица завршена нерешено, резултатом 2:2. Претпостављате, један гол био је постигнут у властиту мрежу.

И то је урадио нико други до голман гостујућег тима Данијел Хојер Фернандес у 27. минуту. Неспретна комбинација одбрамбених играча која се завршила враћањем лопте голману Фернандесу затекла је вратара неспремног, па је у, покушају да испуца лопту која је улазила у гол, „забио” фудбал под пречку.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bundesliga (@bundesliga)

Пошто је Сент Паули водио 1:0 до тада, голман гостију увећао је предност домаћина. С тим резултатом се отишло на полувреме, али је у другом делу утакмице Хамбургер с два брза гола у 58. и 60. минуту преко Глацела и Фераја изједначио резултат и дерби меч је завршен без победника.

Након 15. кола Сент Паули је задржао лидерску позицију и три бода више од градског ривала.

Али ће кикс голмана Хамбургера остати као један од детаља који ће се памтити.

EUR/RSD 117.1207
Најновије вести