Короман критикује, Младеновић узвраћа

БЕОГРАД: Некадашњи фудбалер Црвене звезде и репрезентативац Огњен Короман изнео је на Фејсбуку бројне оптужбе на рачун црвено-белих и Фудбалског савеза Србије.
o
Фото: Youtube Printscreen

Короман је разочаран чињеницом да ће Смедерево, клуб који тренутно води као тренер, једини ове сезоне, упркос проширењу лига, испасти у нижи ранг.

"Осећам се поражено, не као тренер Смедерева, јер ја још нисам ниједну утакмицу изгубио у овом клубу откад сам тренер. Мој пораз је у томе ко нас води. Не мој клуб већ цео фудбалски систем, то ме боли. Осећам се поражено као бивши спортиста, који је играо преко 40 утакмица за репрезентацију своје земље", навео је Короман.

Из Звезде му је експресно стигао одговор, а то је урадио директор омладинске школе и његов некадашњи саиграч у репрезентацији Драган Младеновић.

"Звезда две године заредом игра Лигу шампиона, а и наши омладинци. И ове године смо прваци у свим селекцијама, али он брине за интересе Смедерева. Заборавља да је Грујић растао уз Доналда, да ће исто тако Гаврић и Николић гурати лопту Боаћију или ће им леђа чувати Саного. Такође, заборавља и да када је он био странац у клубовима Европе није се бунио што локални клинци не добијају шансу. А најбитније од свега, заборавља да уредно подиже плату шест година у Звезди и дан данас. Све у свему, гомила лицемерја”, изјавио је Младеновић.

 

EUR/RSD 117.1661
Најновије вести