Лалатовић још годину дана тренер ФК Војводина

НОВИ САД: Као што је то и најављивано, Ненад Лалатовић и Фудбалски клуб Војводина потписали су нови уговор, по чијим ће одредбама сјајни тренер и у наредних годину дана предводити црвено-бели тим из Новог Сада.
1
Фото: Dnevnik.rs

Поред младог стручњака, свечаном чину присуствовали су председник клуба Војислав Гајић и члан Управног одбора Љубомир Апро.

- Остварили смо феноменалну сарадњу с тренером Лалатовићем и уопште није долазило у питање то да ли ћемо продужити уговор с њим - истакао је први човек “Старе даме”. - Пред нама је наставак сезоне, већ данас чека нас сусрет с Чукаричким, а у среду и дуел с тимом Младости у четвртфиналу Купа Србије. Имамо јасну визију оног што желимо да урадимо и наставићемо тамо где смо стали у тренутку прекида сезоне због Ковида19. План нам је да остварујемо још боље резултате и да се, у периоду који је пред нама, квалификујемо и у групну фазу Лиге Европе, а данас крећемо и у напад на вицешампионску титулу, као и улазак у барем финале Купа.


Најављен нови сусрет с новинарима

На конференцији организованој у Фудбалском центру “Вујадин Бошков”, новинарима није било омогућено да поставе питања везана за чин потписивања уговора између ФК Војводина и Ненада Лалатовића. То је образложено превентивним здравственим мерама, а председник Војислав Гајић најавио је да ће ускоро бити организован нови сусрет, где ће представници медија моћи да разговарају с тренером и људима из клуба. Како је речено, том приликом теме ће бити и радови на стадиону “Карађорђе”, финансијско пословање клуба и још понешто везано за свакодневни живот и будуће планове ФК Војводина.    


Говорећи о самом потписивању новог уговора с Лалатовићем, Гајић је додао:

- У следећој сезони желимо да почнемо да освајамо и трофеје у домаћој конкуренцији, а чланови управе, тренери, играчи и сви запослени у клубу јединствени су по том питању и због тога сам изузетно срећан и задовољан. Битно је да нагласим и то да на путу којим идемо имамо несебичну помоћ генералног директора клуба Душана Бајатовића, а с Градом Новим Садом имамо више него добру сарадњу. Данас ће нам, додуше, недостајати помоћ навијача с трибина у сусрету с Чукаричким, јер нам они уливају додатни ветар у леђа, али такве су препоруке струке и наше Владе. Све у свему, изузетно смо мотивисани и сви осећамо да је у клубу и око њега створена додатна, позитивна хемија. Ненаду Лалатовићу се захваљујем за све што је до сада учинио за Војводину и желим му пуно среће и успеха у будућем раду. Нову сарадњу орочили смо на годину дана, али то не значи да она неће трајати знатно дужи период.

Потом је уследио свечани чин потписивања уговора, а конференцију за медије Војислав Гајић завшио је речима:

- На правом смо путу. Напред Војводина!

Текст и фото: А. Предојевић

 

EUR/RSD 117.1661
Најновије вести