Лалатовић: Партизану и Звезди се не прети, али...

БЕОГРАД: Тренер фудбалера Чукаричког Ненад Лалатовић изјавио је данас да се Партизану и Црвенојх звезди не прети у Суперлиги и препустио црно-белима улогу фаворита у дербију 27. кола.
nenad lalatovic, fss
Фото: Фудбалски савез Србије

"Чека на дерби кола, играју други и четврти тим на табели. Очекује нас празник фудбала и надам се да ће трибине бити испуњене до последњег места. Партизан и Звезда су клубови којима не треба претити. Где год да играју у Суперлиги, они су фаворити. Зато ту улогу фаворита и сада препуштам њима", рекао је Лалатовић.

Ипак, како је навео, са друге стране верује у свој тим и учиниће све да изненаде актуелног шампиона."Дефинитивно ће бити тешка утакмица за нас, али сви би требало да живимо за овакве мечеве. Пун стадион, противник играо Лигу Европе, презимио тамо, сви елементи су ту. Наравно да имам велики мотив да победимо, али увек је тако , не само што је ривал Партизан, а ја сам звездаш и одрастао сам у Звезди. Често ме погрешно тумаче, можда и због мог темперамента, али ја Партизан не мрзим, само не навијам за њега", закључио је Лалатовић.

Утакмица 27. кола Суперлиге између Чукаричког и Партизана игра се сутра од 15 сати на Бановом брду.

EUR/RSD 117.1474
Најновије вести