Милошевић: Имали смо озбиљног ривала, трка је била добра

БЕОГРАД:  Тренер фудбалера Партизана Саво Милошевић био је задовољан издањем свог тима на тренинг мечу против екипе Земуна.
Savo Milošević Foto: Tanjug/video
Фото: Саво Милошевић Фото: Танјуг/видео

Била је то генерална проба пред наставак сезоне у Суперлиги, а црно-бели су у Хумској славили са 2:1.

"С обзиром да су им ноге још доста тешке и да је последњих седам дана било веома тешко, данас је била сасвим добра трка. Имали смо и озбиљног, мотивисаног ривала и било је добро да видимо у ком смо стању. Пропустили смо опет много шанси, мало је терен данас био спорији, али је и трка била добра", рекао је Милошевић после меча.

Он је објаснио и због чега не воли припремне утакмице.

"Познато је да ја не волим нешто посебно пријатељске, односно припремне утакмице. На њима много више може да се изгуби него да се добије. Данас смо играли са екипом која је имала обзира. Судили смо мој колега и ја и нисмо дозволили да уђемо у некакве проблеме, тако да смо одрадили добар тренинг".

Партизан следеће суботе у 27. колу Суперлиге дочекаће Младост на свом терену.

"Сврха ове данашње утакмице је да улазимо у такмичарски ритам. Ми имамо екипу која има искуства, која игра годину и нешто дана заједно и не сумњам да ћемо врло брзо ухватити тај ритам. На то смо и навикли, тако да не очекујем неке велике проблеме", закључио је Милошевић.

EUR/RSD 117.1627
Најновије вести