Милуновић: На Бањицу Звезда иде по победу и титулу

БЕОГРАД: Фудбалер Црвене звезде Немања Милуновић рекао је да верује ће црвено-бели на мечу 27. кола Суперлиге против Рада на Бањици доћи до победе и шампионске титуле.
n
Фото: Youtube Printscreen

Меч између Рада и Звезде игра се у петак од 19.30.

"Идемо на победу против Рада, ту нема никакве дилеме. Даћемо све од себе да већ у петак и математички обезбедимо титулу. Свесни смо да ако одиграмо најбоље што можемо, нико у првенству не може да нам папира. Све то смо доказали тиме што смо током читаве сезоне играли добро у лиги и побеђивали. У сваком случају, шта год да буде у петак, ми ћемо гледати да победимо све утакмице до краја сезоне", рекао је Милуновић за клупски сајт.

После више од два и по месеца изабраници Дејана Станковића одиграће такмичарску утакмицу, а Звездин дефанзивац сматра да су играчи спремни за наставак сезоне.

"Спремни смо, али увек може боље. Радили смо добро претходне три недеље, уз то смо сви код куће одржавали форму. Види се максимална озбиљност на тренингу и на пријатељским утакмицама које смо рутински решавали у нашу корист. Морам да напоменем да Црвена звезда има светлу будућност, што се видело у те две провере", закључио је Милуновић.

 

EUR/RSD 117.1474
Најновије вести