МОТИВАЦИЈЕ НЕ МАЊКА Стојковић после ПРВОГ ТРЕНИНГА у Старој Пазови: Атмосфера је СЈАЈНА, сви играчи ЗДРАВИ што је најважније (ФОТО, ВИДЕО)

БЕОГРАД: Сви ови играчи нису имали разлога да дођу раније, разговарали смо са њима и уверили се да схватају озбиљност припрема за Европско првенство.
s
Фото: Ilustracija/fss.rs

Атмосфера је сјајна што се може видети и по осмесима током целог тренинга, рекао је селектор фудбалске репрезентације Србије Драган Стојковић Пикси.

Група фудбалера која се нашла на коначном списку за ЕУРО одрадила је данас први тренинг, упркос томе што је 3. јун званични УЕФА датум почетка припрема.

Сви су здрави што је за мене најважније. Мотивација је на изузетно високом нивоу. Чекамо остале момке да нам се придруже и да већ у Бечу почнемо са кључном фазом припрема за прву утакмицу. Имамо у Старој Пазови лепо време, одличан терен, велику жељу и све друге неопходне услове за један квалитетан рад“, рекао је Стојковић за сајт ФСС и упутио честитке младожењама Немањи Гудељу и Андрији Живковићу.

Фото: fss.rs

Селектор Србије ће изаћи пред медије у петак од 11 сати на првој званичној конференцији пред ЕУРО.

Фото: fss.rs

Првом тренингу у Старој Пазови присуствовали су председник Савеза Драган Џајић, директор А тима Стеван Стојановић, директор свих селекција Ненад Бјековић и први човек ФС Београда Марко Здравковић.

EUR/RSD 117.0612
Најновије вести