Немања Радоњић: Можемо до Лиге шампиона

Крилни нападач Црвене звезде Немања Радоњић рекао је да екипа може много и да верује у пласман у Лигу шампиона.
Nemanja Radonjić, Joseph Willock, Mohamed Elneny, fonet
Фото: Nemanja Radonjić, foto: FoNet

- Очекујем да се што боље спремимо, да одмах покажемо колико смо квалитетни. Искрено верујем у свој тим и мислим да можемо да уђемо у Лигу шампиона -  рекао је Радоњић.

Звезда ће сезону почети 11. јула, када ће играти против Спартакс Јурмале прву утакмицу првог кола квалификација за Лигу шампиона. Радоњић се заједно са Миланом Родићем накнадно прикључио припремама црвено-белих после Светског првенства у Русији.

- Све што сам у Русији видео и доживео даје ми додатни мотив да се сада у свом клубу спремим што боље и да се већ у првој утакмици која нас очекује за неколико дана покажемо у најбољем светлу и обрадујемо наше навијаче. Сада остављам оно што је било са репрезентацијом иза себе и концентрисан сам само на оно што ме очекује у квалификацијама за Лигу шампиона и у домаћем првенству - казао је Радоњић.

Он је навео да је напорно радио на тренинзима репрезентације Србије и да му значи што је добио шансу на утакмицама са Швајцарском и Бразилом, како би додатно проверио форму.

Учешће на Светском првенству види као велико искуство.

- Нисам веровао да ће ме добре игре у Црвеној звезди оволико брзо довести до репрезентације, али сам се наравно надао да ће тако бити када сам прошле године постао део црвено-беле породице - рекао је Радоњић.

Радоњић је истакао да му је велика част што је са 22 године играо са фудбалерима попут Нејмара, односно целог бразилског тима.

- Морам да кажем да сам имао позитивну трему на тој утакмици, када сам ушао на терен у први мах нисам могао да верујем против кога све играм. Када сам се опустио све је дошло на своје. Надам се да ћу у даљој каријери стално играти са тако великим фудбалским именима. Мундијал је нешто највеће у фудбалу што може да се достигне, ако изузмемо клупски ниво, тако да могу да кажем да сам задовољан - рекао је Радоњић

Р. Д.

EUR/RSD 117.1776
Најновије вести