Омладинска лига Србије: Убедљив тријумф Воше

Омладинци Војводине  од првог минута кренули су офанизивно и већ у првом нападу, после центаршута Савића, Живковић је замало био непрецизан.
Topic Mirko/J. Grlic
Фото: Ј. Грлић/Мирко Топић одиграо сјајну партију

Исти тандем учествовао је који тренутак касније у постизању водећег гола.На пас Савића, Живковић је  утрчао у казнени простор, заобишао голмана Караџића и погодио мрежу. И поред примљеног гола гости су покушали да дођу до изједначења,а у прилици је био Лаиновић. У 24 минуту Новосађане је задесио малер, јер се повредио репрезентативац и капитен Игор Јеличић, па је храмљући напустио терен.У финишу првог дела домаћин је пропусти прилику да с беле тачке увећа предност, ударац Тегелтије  одбранио је Михаило Караџић.

У наставку виђена је још отворенија игра гостију, али без праве завршнице, док су домаћи били опасни из контранапада. Из једне такве акције Живковића и Савића, шут Нијемчевића са гол-линије избио је Вуковић. Два минута касније најбољи актер дуела Мирко Топић је са десетак метара пребацио гол. Уследио је фуриозни финиш момака тренера Рашиована, који су за само два минута постигли два гола и остварили убедљиву победу у борби за прво место. Код другог гола контру је започео Топић, наставио је Савић, а прецизним ударцем завршио резервиста Игнић. За коначни резултат Савићу је асистирао одлични Топић.Омладинци Воше су убедљиво и заслужено тријумфовали, одиграли су веома добру партију.

М. Поповић   

Војводина – Вождовац 3:0 (1.0)

НОВИ САД: Игралиште у ФЦ „Вујадин Бошков“, гледалаца: 100, судија: Матић (Нови Сад). Стрелци: Живковић у 3, Игнић у 89. и Савић у 90. минуту. Жути картони: Куртиши (Војводина), а Мијаиловић, Крстовић и Николић (Вождовац).

ВОЈВОДИНА: Тороман 7, Бјековић 7,5, Јаковљевић 7, Јеличић 7 (Радић 7), Митровић 7, Тегелтија 7 (Милијашевић -), Савић 8, Топић 8, Живковић 7,5 (Игнић 7), Куртиши 7 (Ђурић), Нијемчевић 7.

ВОЖДОВАЦ: Караџић 7,5, Јаковљевић 6,5, Мијаиловић 6,5, Крстовић 6, Вуковић 7, Николић 6,5 (Луковић 6,5), Олуић 6,5, Влаховић 6,5 (Шевић 6,5), Стоисављевић 7, Тодоровић 6,5 (Живковић -), Лаиновић 7.

EUR/RSD 117.1627
Најновије вести