Петровић: Против Бајерна на победу, а онда да презимимо...

БЕОГРАД: Млади везиста Црвене звезде Његош Петровић изјавио је да веома жали са великом шансом Милана Павкова и стативом Раџива ван Ла Паре и да би, да су погодили, меч са Тотенхемом имао другачији ток у односу на висок пораз 4:0 у Лиги шампиона.
njegos petrovic
Фото: Танјуг (Видео)

"Јако је тешко носити се физички са њима, на овом нивоу је све тешко. Прво полувреме играли смо максимално коректно, добро смо стајали у средњем блоку, али смо примили гол на нашу грешку. Да смо искористили две шансе у првом делу меч би ишао у другом смеру", рекао је Петровић новинарима после меча.

Петровић се сложио са констатацијом новинара да Звезди сада предстоји борба за треће место и на пролеће наставак међународног пута у Лиги Европе.

"Слажем се потпуно. Долази нам Бајерн, тражићемо победу, као и на свакој утакмици на нашем терену, а онда идемо Олимпијакосу. Ако нас Бог погледа дочекаћемо пролеће у Европи".

За бољи резултат, него што је то био против Тотенхема, млади репрезентативац Србије додаје да је неопходна боља реализација.

"На овом нивоу морају да се користе све шансе да бисте дошли до позивног резултата", закључио је Петровић, не желећи да оцењује своју игру, али уз напомену да је срећан што је као стартер дебитовао у Лиги шампиона.

Црвена звезда у недељу гостује Јавору у Ивањици у Суперлиги, а наредни меч у Лиги шампиона игра 26. новембра против Бајерна на стадиону "Рајко Митић".

EUR/RSD 117.1627
Најновије вести