ПОСЛЕДЊА ПРОВЕРА Пораз Пролетера у Инђији

Фудбалери Пролетера су у Инђији  имали последњу проверу пред наствак суперлигашке трке.  Поражени су са  0:1, а по шансама и приказаној игри коначан резултат не одсликава збивања на терену.
branko zigic
Фото: Youtube Printscreen

- Желео сам да испробам тренутне расположиве снаге пред суботњи меч са Радником па је резултат утакмице у Инђији  био у другом плану. Задовољан сам приказаним, почињемо да личимо на такмичарски тим, стајали смо добро на терену, створили неке прилике, да би на крају због пада концентрације примили гол  -  каже тренер Бранко Жигић.

Пролетер је у првом полувремен  нападао и био конкретнији тим.

- Шансу  да дођемо у вођство имао је Миросављев, затим  и талентовани Шћепановић , да би онда и Митровић добри шутирао, а голман Прековић  одлично интервенисао.  И у другом делу играли смо у истом ритму, али без опипљивије прилике. Неколико минута пре краја уследио је пад концентације, слабу поставку  наше одбране казнио је Бастајић за победу домаћина.

Пролетер је у Инђији играо у некомплетном саставу.

- За генералку у Инђији због повреда био сам лишен услига три веома битна игрча: Танасина, Бабића и Радиновића. Надам се да ће  бити у комбинацији за гостовање у Сурдулици и да ћемо одиграти добру утакмицу – поручио је  Жигић.

Фудбалери са Слане баре су тренутни 11. на табели и жеља и намера им је да  у наредна четири кола освопје што више бодова и поправе пласман.

М. Поповић

EUR/RSD 117.1661
Најновије вести