ПРЕЛАЗНИ РОК КРАЈ ТИСЕ, НАЈЗАД, ДИНАМИЧАН СУТРА са Куљанима права провера

Дуго се у српсколигашу са Тисе нису оглашавали поводом актуелног прелазног рока, а ове недеље је, баш, динамично. Истина, неки играчи су од почетка припрема на проби, али се није знало да ли ће бити ангажовани. Сада је и то питање решено.
В. Јанков
Фото: В. Јанков

– Ангажовали смо ове зиме осморицу играча, а један мање је отишао.Мислим да смо попунили празнине на адекватан начин и да ћемо имати састав који ће моћи успешно даизбори опстанак, што је једини циљ. У суботу имамо проверу по мери против старог ривала Хајдука из Куле у којој ћемо моћи да изведемо такмичарски састав, вели спортски директор Бечејаца Милош Андрић.

Ове зиме клуб су напустили Никола Варга, Дејан Живков, Мартин Јелић, Миливој Крмар, Тодор Милинковић, Адам Нађпал, а искусни Чедомир Томчић није узео папире, али су није ни укључио у рад. У међувремену стигли су Вељко Виденовић из темеринског ТСК-а, Немања Вјештица (Бачка из Бачке Планке), Михајло Митић (Власинаиз Власотинаца), Лука Пејић (позајмица Спартака из Суботице), Давид Радека(Кабел из Новог Сада), Огњен Станић (Препород из Новог Жедника), Немања Чеман (ОФК Кикинда) и Лазар Шавија (Јединство из Руменке). Не би на одмет био још један врсни нападач, али...

– Већ против омладинаца прволигаша ОФК Београда, без обзира што смо изгубили,виђена је боља игра нашег тима у односу на раније контролне утакмице. Очекујем још квалитетније издање, јер се добро ради на тренинзима. Куљани су били ривал по мери да се види колико су играчи усвојили то што увежбавамо, а послеимамо још две недеље да евентуалне грешке исправимо и старт наставка првенства спремно дочекамо – закључује кормилар тиског брода Драган Ивановић.

Сутра ће Бечејци скокнути до Суботице и играти са суперлигашем Спартаком, а у суботу у 14 сати на помоћном терену са вештачком травом Градског стадиона крај Тисе одмериће снагу са војвођанским лигашем Младост из Бачког Јарка.

В. Јанков

EUR/RSD 117.0706
Најновије вести