Промовисани нови професионалци и стипендисти ФК Војводина

У ФК Војводина јуче је било веома живо, јер је професионалне и стипендијске уговоре с новосадским фудбалским суперлигашем потписао укупно 21 млади играч.
Vossa promocija
Фото: Dnevnik.rs

На завршетку обележавања Дана сећања и захвалности, мимо протокола, председник клуба Војислав Гајић пожелео је да ти момци изиђу пред некадашње легендарне асове, како би их упознали и показали да су спремни да у своје руке преузму црвено-белу будућност.

Професионалне обавезе парафирали су омладинци рођени 2002. године: Стефан Дражић, Алекса Батос, Драган Кокановић, Матвеј Мартинкевич, Давид Пантић, Алекса Радмиловић, Лука Кљајић, Лука Ђурић и Владан Новевски.


Продужен уговор с Дринчићем

За веома кратко време Никола Дринчић се наметнуо као истински вођа фудбалера Војводине на терену и професионалац каквог црвено-бели одавно нису имали. Иако је напунио 35 година, овај сјајни играч беспрекорно обавља свој посао и истински је узор млађим колегама у томе како се бори за боје клуба. Због тога је клупско руководство одлучило да с Дринчићем продужи сарадњу и он је потписао нови уговор који важи до лета 2021. године.


Потписе под стипендијске уговоре ставили су момчићи рођени 2003. и 2004. године: Никола Тедић, Срђан Исаковски, Милош Попадић, Милан Видаковић, Жељко Станојевић, Милош Поповић, Огњен Богуновић, Драган Трнинић, Лука Дробњак, Синиша Тањга, Бранислав Миланов и Лукијан Абаџија.

Текст и фото: А. П.

EUR/RSD 117.1661
Најновије вести