Станојевић: Све осим победе у Бачкој Тополи је неуспех

БЕОГРАД: Биће нам задовољство да играмо на новом стадиону, против ривала који се налази у врху табеле", рекао је тренер Партизана Александар Станојевић уочи дуела против ТСЦ-а у Бачкој Тополи у 14. колу Суперлиге.
stanojevic
Фото: Youtube Printscreen

Што се кадровске ситуације тиче наступ Лазара Марковића је под знаком питања, остали играчи су здрави и спремни за меч. Фудбалери ТСЦ-а су изузетно опасни у транзицији и у прекиду, играју доста добро ове сезоне. Са друге стране, верујем у сваког играча који изађе на терен. Немамо разлога да будемо пољуљани после пораза од Гента у Лиги конференција, у првенству добро играмо, имамо гол разлику 36:3 и стварамо пуно шанси. Све осим победе у Бачкој Тополи за нас је неуспех, рекао је Станојевић на конференцији за медије.

Тренер Партизана сматра да је први стрелац екипе Рикардо Гомеш тимски играч.

Рикардо је играч који игра за екипу, има велики квалитет, први је стрелац лиге са 14 голова. У шеснаестерцу види само гол, можда је могао у неким ситуацијама против Гента да одигра боље. Свестан је својих недостатака и радимо на томе. Против Белгијанаца најбољи у нашем тиму били су Саничанин, Вујачић и Здјелар, закључио је Станојевић.

Утакмица 14. кола Суперлиге Србије ТСЦ - Партизан игра се у недељу од 13.30 сати.

EUR/RSD 117.1474
Најновије вести