СУПЕРЛИГА СРБИЈЕ Партизан дочекује Младост из Лучана

Фудбалери Партизана настављају борбе у Суперлиги Србије, а први противник им је лучанска Младост. Меч без такмичарског карактера за црно-беле, али врло важан због неких других ствари.
Bojan Matić/FK Partizan/M. Todorović
Фото: ФК Партизан/М. Тодоровић/Бојан Матић

- Нажалост, до титуле не можемо, али ниједан дуел до краја првенства не схватамо олако. Морамо у сваки ући максимално јер темпирамо форму за оно што нам је најважније, а то је куп и предстојеће квалификације за Европу. Од 4. маја смо вредно радили, достигли смо задовољавајући ниво  и сматрам да можемо до наших циљева. Први је да победимо Младост, неугодног ривала, који нам је знао загорчати живот. Али, права на грешку више нема, извукли смо поуке из претходних дуела и верУјем да ћемо сада бити на висини задатка – рекао је првотимац ,,парног ваљка“ Саша Зђелар.

Победе су обавеза за црно-беле.

- Реноме клуба и навијачи довољан су мотив да дамо све од себе. Желимо да покажемо да смо прави колектив и да смо почели да правимо чврсту базу за наредно првенство. Партизан мора озбиљно бити у трци за титулу, у наредном такмичарском циклусу, не смемо више дозвољавати да се првенство решава већ на полусезони. А, ако се окитимо шампионским пехаром избрисали бисмо све промашаје из претходне две сезоне.


Нема позитивних на коронавирус

Фудбалери и чланови стручног штаба Партизана, као и запослени у клубу поново су тестирани на корона вирус и поново међу црно-белима нема позитивних

Пред наставак такмичења у Супер лиги Србије, Партизан је у сарадњи са Градским заводом за јавно здравље тестирао све запослене на Спортском центру Телеоптик, првотимце и стручни штаб, као и чланове клупских медија који су у сталном контакту са играчима.

- Резултати овог тестирања, као и претходног су показали да нико од играча, чланова стручног штаба и запослених није позитиван на Ковид-19, односно да су сви резултати негативни -  наводи се у сапштењу Партизана.


Фудбалери Партизана уже­ле­ли су се фудбала.

- Није било лако у прет­ходна два месеца, навикли смо на утакмице, тренинге, све оно што наш посао са собом носи. Сад смо коначно дошли и до тренутка када је то реалност и када се враћамо својој професији. То нам је и додатни мотив против Лучанаца, да покажемо да све ово није лоше утицало на нас већ да смо психички остали стабилни и на нивоу који захтева играње у Партизану. Жао ми је што неће бити публике, али биће прилике да се покажемо и пред њима – по­ручио је Партизанов везиста.

 И. Лазаревић

 

EUR/RSD 117.1776
Најновије вести