Темеринци вратили тројицу искусних играча

Задовољно трља руке Јован Балабан, председник Слоге из Темерина, јер је завршио скоро сав посао око појачања за следећу сезону на војвођанском ‘’југу’’.
М. Менићанин/Немања Ђорђевић
Фото: М. Менићанин/Немања Ђорђевић

Није много лутао по равници, фокусирао се на бивше првотимце, већ доказане у црвено-белом дресу, сходно томе љубимце навијача.  Епилог конструктивних разговора је да су се у старо јато вратили  дугогодишњи капитен Роберт Пастор и Немања Ђорђевић (Младост, Нови Сад) и Немања Грујић (Кабел).

- Преостало је да решимо питање чувара мреже и за нас може да почне јесења сезона. Циљ је био да ангажујемо искусне играче, вођени идејом да младе снаге имају уз кога да сазревају. У договору са тренером Мирком Давидовићем, постепено смо сузили број имена на листи жеља, а њих тројица су били приоритет. Брзо смо се договорили – каже Јован Балабан, председник Слоге. После две и по године, Роберт Пастор је зимус раздужио опрему и појачао новосадску Младост, са жељом да помогне у борби за пласман међу српсколигаше. Уписао је два меча, због прекида првенства, али довољно да Новосађани преузму штафету и остваре историјски успех.

-Вратили смо и Немању Грујића, био је у Слоги током српсколигашких дана у сезони 2015/2016, касније је играо за Земун и Бечеј 1918. Имао је проблем са повредом у Кабелу, али опоравио се и жели да буде ослонац тима. Претходне три сезоне на ‘’Југу’’, котирали смо се у средини табеле, али тренутак је да направимо искорак и будемо међу пет водећих – поручио је Балабан.

М. Менићанин 

EUR/RSD 117.1627
Најновије вести