Тополчани наставили низ победа: Ни треће место није далеко

Фудбалери ТСЦ-а лако  и убедљиво савлчадали су Јавор из Ивањице (6:1) и  још једном потврдили високу класу.
ТСЦ/Радост фудбалера ТСЦ-а после водећег гола
Фото: ТСЦ/Радост фудбалера ТСЦ-а после водећег гола

Тополчани су практично обзбедили четврто место на табели које води у квалификације за Лигу Европе, ако Звезда, Партизан или Војводиа освоје куп, међутим  у клубу су сви уверени да могу направити још један корак и  стићи до треће позиције. Иако Војводина има три бода више у Тополи  се надају да могу да их стигну јер у међусобним сусретима имају бољи скор, као и против петопласираног Чукаричког. 

- Одиграли смо одличан меч, још једном смо потврдили да играмо добар  и озбиљан фудбал – каже шеф стручног штаба ТСЦ-а Золтан Сабо. – Радили смо добро и квалитетно у минулих три недеље, а сада је до изражаја дошао и инвидуални рад мојих фудбалера за време пандемије коронавируса. Атмосфера у нашим редовима је одлична, то се пренело и на терен. Додуше, после вођства од 3:0 било је мало опуштања,  што је било и очекивано, али све се на крају добро завршило.         

Тополчанима недостаје још само један бод да потврде четврто место, а према ономе што су показали могу да направе још један корак на табели.  -  Војводина има велику предност од три  бода и нешто лакше ривале у последња три кола – објашњава Сабо. –  Нећемио се додатно оптерећивати, ипак нас очекују два доста тешка гостовања Пролетеру у Новом Саду и Радничком у Нишу и сусрет у Сенти са Црвеном звездом . Морано се концентрисати и да сезону завршимо како то доликује.

Тополчани су у серији од пет опобеда, а  нападачи Владимир Силађи и Лукић су  у врху листе стрелаца, што додатно говори  о квалитету тима из Тополе.  -  Показали смо да можемо доста, али ова екипа има снаге и квалитета  за много више, ми још увек стварамо екипу,  сигурно је да ћемо и преостала три меча одиграти у истом ритму – тврди најбољи стрелац Тополчана Владимир Силађи. – Наравно, годи да сам на врху листе стрелаца, али наш циљ је Европа.   

Ст. С. -  Г. К.

EUR/RSD 117.1627
Најновије вести