Тумбаковић: Апсолутно сам на страни Коларова

БЕОГРАД: Познавајући Александра Коларова, да је постојала најмања шанса да игра, то би и учинио, изјавио је селектор фудбалске репрезентације Србије Љубиша Тумбаковић.
tumbakovich11
Фото: Љубиша Тумбаковић, фото: Танјуг (Видео)

Он је на конференцији за медије уочи утакмице против Русије у Лиги нација, коментарисао медијске натписе да је Интер забранио Коларову да игра против Шкотске.

Ту немам дилему. Стављамо га у ситуацију да мора да се правда после 94 утакмице. Апсолутно сам на страни Коларова. Ствари су врло јасне. Посебно ми смета медијска ујдурма и спиновање ствари које нису проверене, рекао је Тумбаковић.

Селектор се дотакао и наводног одбијања Коларова да уђе у игру у 119. минуту да би извео пенал.

Сјајан је момак и личност. Није био у саставу и логично је да не шутира. А то што смо помислили да би нам фалио његов пенал можда и није коректно, рекао је Тумбаковић и додао да би звао Коларова и за наредне акције, мада је велика вероватноћа да ће се он опростити од националног тима.

Што се тиче Тадића, осетио је повреду после утакмице у Мађарској, има проблем са задњом ложом и то је разлог што није у конкуренцији за Русију, навео је Тумбаковић.

Када је у питању сутрашња утакмица, у којој је неопходна победа за опстанак у Б Лиги нација, Тумбаковић каже да ће екипа учинити све да оствари добар резултат.

Не зависи све од нас, има и до противника. Руска репрезентација има квалитетне појединце. Поливалентни су, могу да изненаде противника у сваком смислу, поручио је Тумбаковић.

Утакмица између Србије и Русије игра се сутра од 20.45 на стадиону Рајко Митић.

EUR/RSD 117.1474
Најновије вести