УТАКМИЦОМ СА НАПРЕТКОМ У ПОНЕДЕЉАК ВОША ЗАВРШАВА ГОДИНУ НА КАРАЂОРЂУ До гледања, на пролеће

Преостала је још једна фудбалска утакмица на Карађорђу у овој години. У понедељак, опроштај од навијача Војводина је заказала сусретом са Напретком у 18. суперлигашком колу. После зимске паузе, капије стадиона за други део сезоне биће отворене 10. фебруара.
с
Фото: фК Војводина

-Пред нама је још једна утакмица у низу, заснованом на процесу подизања форме и начина игре и свега на чему инсистира првенствена сезона – рекао је тренер Војводине Ранко Поповић. – Радујем се сусрету са новим тренером Напретка Владимиром Гаћиновићем, мојим великим пријатељим још од 90-их година када смо заједно играли у тиму требињског Леотара. Његовим ангажовањем уочљив је напредак у Напретку. Наше издање против Младости сведочило је и о

нашем напретку. Очекујем утакмицу на таквом нивоу на коме је могуће да покажемо зрелост која би била основ позитивном резултату који желимо и који планирамо.

Повреде и јавне опомене не ретко су лимитирале могућности стручног штаба у састављању добитне комбинације на терену. Сада је ситуација у Воши знатно повољнија.


Бојкот „севера“

Навијачи на северу Карађорђа заузели су став да бојкотом утакмица радним данима изразе незадовољство одлуком да петак и понедељак буду дани за првенствене сусрете.

- Поштујем свачији став, вероватно ту има нека позадина, мени непозната – рекао је Поповић. –Мене нико не би могао да спречи да дођем на утакмицу, ни понедељак, ни уторак, ни било који други дан. Када нешто волиш, онда би требало да будеш ту, без обзира на све. То је мој став. Било како било, на нама је да урадимо све и за нас и за њих, за Војводину, на крају крајева... Да одиграмо, да победимо и да њима буде жао што нису били ту.


-Црномарковић има збир жутих картона који га је елиминисао из састава – појаснио је Поповић. – Остали су у конкуренцији за састав, здрави и жељни изазова. На моје велико задовољство и Матеус нам је на располагању. Захваљујем нашем медицинском тиму који је заслужан за његов брзи опоравак и повратак на терен.

Вошин испит, са Крушевљанима, у понедељак на Карађорђу, заказан је за 18,30 часова. Пренос је на каналу Арена премијум 3 (А3П).

Л.Бакмаз

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести