Васа Орловић највеће појачање у ЖФК Војводина

Са припремама за нову сезону пре четири недеље почеле су фудбалерке Војводине.
Orlović ima bogato trenersko iskustvo  Foto: privatna arhiva
Фото: Орловић има богато тренерско искуство  Фото: приватна архива

Под вођством младог тренера Милоша Савића девојке се спремају за такмичења с намером да у првенству стигну у плеј – оф а у Купу  што дање. На функцији председника остао је Живко Попов, а спортски директор је познати и признати тренер Васа Орловић, што је свакако највеће појачање.Уз Милоша Савића, у стручном штабу су Владимир Ранисављевић,Александар Врбашки, Немања Томић и Владимир Тодорић  

- Са пуно оптимизма кренули смо са припремама за ову сезону. Уз стручну помоћ Орловића одрадили смо тестирања, а појачали смо и стручни штаб, па се надамо успешној сезони – рекао је Савић.

Млади играчки  кадар, предвођен капитеном Адријаном Делић, јачи је за две фудбалерке.

- И ове сезоне ћемо се ослонити на играчице из сопственог погона, с тим што су нам се вратиле  Ивана Малијар и Злата Милановић.Поред ове две квалитене играчице. екипу ће чинити:Татјани Перенчевић, Николини Марјанов, Милици Иванковић, Дејани Маговчевић,Маши Милошевић, Јани Бороја, Мирјани Канарић, Лариси Савић, Милици Бероњи, Биљани Остојић Николини Плавшић, Вањи Кривокапић, Душици Петровић,  Бојани  Глумац, Јелени Петров, Анастасији  и  Наталији Вуксановић, Исидори Гајдобрански. Поред њих, на прагу првог тима су талентоване  Јована Ђукић, Теодора Тривић, Јелена Добријевић, Ања Мијатовић и Милица Стојић. Морамо се потрудити да ову екипу сачувамо на окупу, јер  богатији клубови би већуну њих радо видели у својим редовима.

До почетка првенства Војводина ће одиграти више проверних утакмица.  - Играћемо са Локомотивом из Брчког, Радником из Бјељине, Спартаком из Трнаве и Фирст Вијеном,што ће бити прави тестови за екипу која је у просеку стара 16,5 година. Имамо добру базу и верујемо да ћемо  наредних сезона играти све значајнију улогу у домаћин такмичењима – најавио је Савић.

        М. По.

EUR/RSD 117.1474
Најновије вести