Заседао ИО ФСС: Тумбаковић за сада није смењен

БЕОГРАД: Фудбалска репрезентација Србије не мења селектора. За сада...
tumbakovic, fonet
Фото: FoNet

На седници Извршног одбора Фудбалског савеза Србије  која је трајала скоро четири сата, говорило се и о извештају који је Љубиша Тумбаковић поднео на 120 страна, а за сада није било изјашњавања о његовој смени.

О његовој смени спекулисало се после пораза од Шкотске који је значио да се "орлови" неће пласирати на Европско првенство, али после тога обезбеђен је опстанак у дивизији "Б" Лиге нација.

Србија је ремизирала са Мађарском,  и испратила “петардом” селекцију  Русије (5:0) и има знакова оптимизма, али...

Не може да се каже да је Тумбаковић потпуно безбедан пошто је за 20. децембар заказана Скупштина ФСС на којој ће се разговарати о кадровским питањима, а до тада је много тога могуће. Између осталог, спомиње се и кандидатура Видића кога је подржао Матић.

Подсетимо, уз председника Славишу Кокезу, чланови Извршног одбора ФСС су још и: Драган Симовић, Новица Тончев, Милан Караџић, Ненад Бјековић, Милош Миљанић, Марјан Рнић, Марко Пантелић, Бранко Стојаковић, Драган Илић, Јанош Жембери, Драгомир Лазовић, Душан Мракић, Саша Бајчетић и Бојан Павићевић, а већина је била присутна на седници у Старој Пазови.

EUR/RSD 117.1474
Најновије вести