Звезда: Тражићемо од ФСС изборе на свим нивоима

БЕОГРАД: Црвена звезда тотално доминира српским фудбалом и не обраћамо пажњу против кога играмо. Ако неко треба да се забрине над речима председника Александра Вучића то сигурно није наш клуб, поручили су из редова српског шампиона.
zvezda
Фото: ФК Црвена звезда

"Побеђујемо свакога и рушимо све рекорде, играмо часно и поштено, допадљиво за око, наши навијачи су у ефорији, поносни су на своју Црвену звезду, најбољу у овом веку. А да ситуација није добра, то се види голим оком. Али то је питање за ФСС, и зато ће Црвена звезда од септембра захтевати изборе у фудбалској Србији на свим нивоима", речено је Танјугу из Звезде на питање да прокоментаришу најаву председника Вучића да ће сви који раде противзаконито у српском фудбалу бити ухапшени.

"Као највећи клуб на овим просторима, клуб који је симбол Србије, клуб који је друштвено одговоран, имамо обавезу да преузмемо одговорност за све што се дешава у српском спорту. Апсолутно подржавамо прочишћавање свега нерегуларног у српском фудбалу и истрајацемо на том путу", поручују из Звезде.

Ту мафијашку банду из фудбала, царине, свега, која пушта да вам се сви смеју пеналима који се свирају, цела Европа, свет - све ћемо да их похапсимо, рекао је Вучић за ТВ Пинк.

"И не занима ме ко им од државних функционера помаже по том питању".

Он је рекао и да је слично обећање дао за Беливукову групу, иако га, каже, многи нису озбиљно разумели, када је то рекао у јавности.

"То је моје ново обећање, а народ нека види да ли сам говорио истину. Нека људи погледају како ће да изгледа следеће првенство и да ли ће да се игра "три за три", а да у последњих седам кола неки тимови личе на Манчестер сити или Пари сен Жермен...", рекао је Вучић, додајући да је "много тужан" због тога како нам изгледа завршетак фудбалског првенства.

EUR/RSD 117.1474
Најновије вести